CASE SOUKAN HUOLTO

Soukan huolto on pääasiassa Espoossa toimiva kiinteistöhuoltoyritys, joka työllistää yli 70 henkilöä ja vastaa yli 200 taloyhtiön kiinteistöhuollon palveluista. Entiset parikymmentä vuotta vanhat toimitilat olivat tulleet tiensä päähän. Toimitusjohtaja Mika Vehmaa oli ihastunut VDF:n suunnittelemiin toimitiloihin toisaalla ja pyysi suunnittelija Sini Haverista suunnittelemaan ajan hengen mukaiset ja toimivammat tilat Soukan huollolle.

 

Entisissä tiloissa oli vahva 80-90-luvun tunnelma karsinamaisine huoneineen sekä melamiinipinnoitteisine kalusteineen. Henkilöstön käynti toimistotiloihin kulki vastaanottotiskien välissä olevasta aukosta.

 

VDF laati uuden sisustus- ja tilasuunnitelman, jonka pohjana olivat selkeät raikkaat värit ja esteetön liikkuminen, valoisuuden lisääminen lasiseinärakenteilla sekä vastaanottotilan toiminnallisuuden parantaminen.

 

Uudet tilat huokuvat lämmintä ja raikasta tunnelmaa. Taustaseiniä koristavat kauniit puunoksakuviot ja vihreät sohvat ja tuolit tuovat väriä ja pirteyttä ilmeeseen. Valoisuus on lisääntynyt lasiovien ja purettujen väliseinien ansiosta ja nykyään tilanjakajana toimivat kauniit, läpikuultavat verhot. Ruoka- ja taukohuoneen erikoisuutena on piristävä vihreä sisäkatto, joka on rohkea, mutta uniikki ja mielialaa nostattava ratkaisu.

 

Henkilöstö ja asiakkaat ovat kiitelleet vuolaasti uusia tiloja. Valoisuuden lisääntyminen sekä moderni ulkoasu ja parempi toiminnallisuus vaikuttavat ehdottoman positiivisesti työviihtyvyyteen erityisesti synkän talven aikana. Paluuta entiseen ei voisi enää kuvitellakaan.