F.A.Q

Toimitilamanageri

Sijainti, sijainti ja sijainti – yrityksille sijainti on monella tapaa tärkeä. Moni kuitenkin unohtaa ottaa sijainnista 100 prosenttia irti ja varsinkin pääkaupunkiseudun neliöhinnoilla se tulee kalliiksi. Oma toimistomme on aika pieni, mutta se on tehokkaassa käytössä ja meille juuri sopiva. Muutimme keväällä 2016 Katajanokalle ja tilaa valitessa teimme kotiläksymme huolella, sillä emme halunneet maksaa turhista neliöistä. Tutkimme useita sopivalla sijainnilla olevia tiloja, hahmottelimme alustavasti järjestystä ja tilantarvetta. Huomasimme, että ei hitsi, moni kakku päältä kaunis, mutta turhia neliöitä maksettavaksi.

 

”Oli hyvä ottaa suunnittelija mukaan jo toimitilan kartoitusvaiheessa. Pystyimme arvioimaan kunkin tilan toiminnallisuutta ennen päätöksentekoa, josta oli suuri apu.”

– Iiro Mähönen, toimitusjohtaja, Isännöintiverkko Oy

 

Yritysten tilatarpeet muuttuvat aika ajoin. Me autamme sinua, kuten autoimme itseämme. Olemme kuten manageri muusikolle: lopulta päätät itse, mutta kerromme miten sinun kannattaisi tehdä. Voi olla että tarvitset uudet tilat ja me autamme löytämään sinulle sopivimman ratkaisun. Tai sitten voi olla, että suunnittelemalla uudelleen nykyiset tilasi ne ovatkin riittävät. Niin tai näin, soita meille, se ei maksa kuin paikallisverkkomaksun verran.

Tilakartoitus

Olet ehkä tottunut toimistosi vallitsevaan järjestykseen. Ihminen sopeutuu ympäristöön ja itse voi olla vaikea rikkoa totuttua järjestystä, jonka on useita vuosia tottunut näkemään tietynlaisena. Tilakartoitus on palvelu sinulle, joka haluat toimitiloistasi parhaan hyödyn irti ja kohentaa toimitilojen ulkoasua. Saat napakan listauksen kymmenestä tärkeimmästä kehityskohteesta. Onko tästä aidosti mitään höytyä? Asiakkaamme puhuvat puolestamme.

 

”VDF:n suunnittelija huomasi puolessa tunnissa kymmenkunta asiaa, joita kukaan meistä ei ollut osannut ajatella lainkaan. Luottamukseni on 100 prosenttinen.”

– Jaana Syväoja, hankintapäällikkö, Oral Hammaslääkärit Oyj

 

Sen verran myös itse puhumme puolestamme, että tilakartoituksella saadaan usein myös pienennettyä tarvittavien neliöiden määrää, mikä muodostaa tuntuvia kumulatiivisia säästöjä vuokrakuluissa. Eräässä tapauksessa tilantarve väheni 1000 neliöstä noin 700 neliöön.

 

Soita rohkeasti ja kysy lisää. Intohimoinen tiimimme on valmiina omistautumaan projektillesi.

Tila- ja sisustussuunnittelu

Muistat varmaankin jonkin tietyn tilan, joka on jättänyt sinuun pysyvän ihastuksen. Miksi et viettäisi kolmannesta ajastasi sellaisessa tunteessa? Yleensä tässä kohtaa mainitaan kuinka suuri vaikutus viihtyisillä ja toimivilla tiloilla on työhyvinvointiin ja sitä kautta tuottavuuteen tai kuinka tilat voivat tehdä lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiisi ja sitä kautta edistää liiketoimintaasi. Me kuitenkin pyydämme sinua ensin sulkemaan silmäsi. Visualisoi tila, joka tekisi sinulle hyvän mielen, jossa olisi rauhallista ja viihtyisää ja josta olisi haikea lähteä kotiin. Sen jälkeen avaa silmäsi ja tutustu suunnittelemiimme kohteisiin. Jos sen jälkeen keksit syyn olla toteuttamatta visualisoimaasi toimitilaa etkä halua oppia meistä enempää, kiitämme sinua mielenkiinnosta ja kannustamme jatkamaan unelmointia.

 

”Suunnittelija kuunteli ajatuksiamme, teki huomioita ja ehdotuksia tilan käytöstä ja viikon päästä meillä oli käsissämme sellainen suunnitelma, josta emme halunneet muuttaa mitään. Uskomatonta!”

– Mirka Saarinen, partner, Management Events Oy

 

Sinulle, joka sait palon toteuttaa visiosi, haluamme ojentaa kätemme. Haluamme viedä visiosi nextille levelille ja ylittää odotuksesi. Emme vain maalaa seiniä ja siirtele kivoja huonekaluja paikoilleen. Huomioimme ennen kaikkea toiminnallisuudet, tilatarpeet, valaistuksen ja kuuntelemme työntekijöidesi tarpeita. Suunnittelemamme tilat eivät ainoastaan näytä hyville, ne myös tuntuvat sille. Ja mikä monesti unohtuu, ennakoimme myös mahdolliset tulevat muutostarpeesi, jotta toimitilanne palvelisivat teitä mahdollisimman tehokkaasti pitkälle tulevaisuuteen.

 

Kauttamme saat sisustussuunnittelijan, arkkitehdin ja muotoilijan. Kaikki asiantuntijat onnistuaksesi projektissasi.

 

Huomauttaisimme vielä, että sivustoltamme löydät vain murto-osan suunnittelemistamme kohteista. Ylpeydellä esittelisimme satoja kohteitamme sinulle, jotta saisit vahvistusta ajatuksillesi tai täysin uusia ideoita. Soita siis rohkeasti.

Projektinjohtaja

Onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin tai muokkaamassa nykyisiä? Jos ette hetkeen ole käyneet läpi vastaavaa, saatat olla jo unohtanut millaista hässäkkää on luvassa: on rakennusliikettä, arkkitehtitoimistoa, kalustetoimittajia, lupaviranomaista, muuttofirmaa, siivouspalveluita, sähköasentajaa jne. Tuskanhiki alkaa valua jo ajatellessa.  Projektinjohtajapalvelumme on tehty helpottamaan muutostanne. Toimimme linkkinä edellä mainittujen toimijoiden ja yrityksenne välillä koordinoiden ja aikatauluttaen.

Projektipäällikkö varmistaa, että laadittu aikataulu pitää prosessin kaikissa vaiheissa. Palvelu käsittää koko projektinaikaisen valvonnan kaikille urakkaosille erikseen ja hankkeelle kokonaisuutena.

Kilpailuttamalla säästää pitkän pennin. Laadimme tarvittavat kustannusarviot sekä tarjouspyyntöasiakirjat. Kilpailutamme tarvittavat palvelut puolestasi. Hoidamme myös tarvittavat palaverit toimijoiden kanssa sekä dokumentoimme projektin vaiheet.

Tarvittaessa osaamme olla varsin ikäviä ihmisiä, mutta siten saamme projektisi rullaamaan. Vuokraa projektipäällikkö, jotta voit keskittyä ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. Se on omaksi parhaaksesi.

Muuttopalvelu yrityksille

Jokainen on varmasti muuttanut elämässään kerran jos toisenkin. Yhtä moni todennäköisesti ei juurikaan pidä siitä. Yrityksen kohdalla asia on vielä hankalampi. Tavaraa on helposti yksityisasuntoa huomattavasti enemmän ja työntekijöiden tuottavuus sekä olosuhteet on huomioitava niin taloudellisista kuin hyvinvoinnillisistakin syistä. Asiakkaidemme tarpeista osaksi kokonaisvaltaista konseptiamme muodostui muuttopalvelu.

 

Muuttopalvelu vapauttaa organisaationne ydinliiketoimintaan. Me koordinoimme logistiikan, järjestämme tilat sovitussa aikaikkunassa käyttökuntoon ja huolehdimme, että työntekijäsi häiriintyvät muuton aiheuttamasta kaaoksesta mahdollisimman lyhyen aikaa.

 

Jotta muuttosi sujuu mahdollisimman hyvin halutussa aikataulussa, tila- ja sisustussuunnitelmat tulee olla tehtynä kalusteinventoinnin lisäksi. Mutta ei sinun tarvitse näistä murehtia. Me järjestämme muuttosi ’avaimet käteen’ periaatteella. Emme kuitenkaan kanna tavaroitasi, mutta meillä on hyvät suhteet yrityksiin, jotka kantavat.

Kalusteet ja toimistokalusteet

Kaipaisitko toimistoosi uutta ilmettä, tyylikkäitä kalusteita tai toimivuutta ja ergonomiaa? Me autamme sinua tilauudistusten ja muuton yhteydessä haluamiesi kalusteiden hankinnassa. Emme ole sitoutuneet tiettyihin toimittajiin, vaan käytettävissämme ovat kaikki valmistajat ja jälleenmyyjät. Tunnemme kalustevalikoiman kuin ne kuuluisat omat taskut, joten säästämme sinut ja hermosi katalogien selailulta.

 

”Kerroin minkä tyylisiä tuoleja olemme kaavailleet ja puolen tunnin päästä sain sähköpostiini kuvan juuri sellaisista. Niin helppoa!”

– Kaisa Barkman, Evidensia eläinlääkäripalvelut Oy

 

Autamme sinua myös inventoimaan olemassa olevat kalusteet ja keksimään niille uusiokäyttöä. Arvostamme ekologisuutta ja autammekin sinua tarvittaessa hävitettävien kalusteiden kierrätyksessä. Kalusteet puretaan ja käyttöön kelpaamattomat osat hyödynnetään raaka-aineina. Käyttökelpoiset kalusteet päätyvät jatkokäyttöön. Näin autamme sinua ympäristön ja energian säästämisessä.

 

”VDF on aidosti asiakkaan asialla. Olimme jo heittämässä pois vanhoja kaappeja, mutta suunnittelija osasikin taitavasti hyödyntää niitä uudessa käyttötarkoituksessa”

– Jaana Syväoja, hankintapäällikkö, Oral Hammaslääkärit Oyj

 

Aina sopivaa tai halutunlaista kalustetta ei löydy, jolloin suunnittelemme mittojen mukaan toiveittesi mukaisen kalusteen.

tiedätkö mitä tarvitset?

tietoa palveluistamme

Jos et löytänyt näistä palvelua jota tarvitset, otathan yhteyttä. Katsotaan teille oikeanlainen ratkaisu.

YHTEYS

+358 40 861 8449

sini.haverinen@vdf.fi

LAIVASTOKATU 14 B 34, 00160 HELSINKI