PALVELUT
KALUSTEET

KALUSTEET

Kaipaisitko toimistoosi uutta ilmettä, tyylikkäitä kalusteita tai toimivuutta ja ergonomiaa? Me autamme sinua tilauudistusten ja muuton yhteydessä haluamiesi kalusteiden hankinnassa. Emme ole sitoutuneet tiettyihin toimittajiin, vaan käytettävissämme ovat kaikki valmistajat ja jälleenmyyjät. Tunnemme kalustevalikoiman kuin ne kuuluisat omat taskut, joten säästämme sinut ja hermosi katalogien selailulta.

 

”Kerroin minkä tyylisiä tuoleja olemme kaavailleet ja puolen tunnin päästä sain sähköpostiini kuvan juuri sellaisista. Niin helppoa!”

– Kaisa Barkman, Evidensia eläinlääkäripalvelut Oy

 

Autamme sinua myös inventoimaan olemassa olevat kalusteet ja keksimään niille uusiokäyttöä. Arvostamme ekologisuutta ja autammekin sinua tarvittaessa hävitettävien kalusteiden kierrätyksessä. Kalusteet puretaan ja käyttöön kelpaamattomat osat hyödynnetään raaka-aineina. Käyttökelpoiset kalusteet päätyvät jatkokäyttöön. Näin autamme sinua ympäristön ja energian säästämisessä.

 

”VDF on aidosti asiakkaan asialla. Olimme jo heittämässä pois vanhoja kaappeja, mutta suunnittelija osasikin taitavasti hyödyntää niitä uudessa käyttötarkoituksessa”

– Jaana Syväoja, hankintapäällikkö, Oral Hammaslääkärit Oyj

 

Aina sopivaa tai halutunlaista kalustetta ei löydy, jolloin suunnittelemme mittojen mukaan toiveittesi mukaisen kalusteen.

VDF palvelukonsepti on asiakkaalle edullinen sekä laadukas kokonaisratkaisu tilasuunnitteluun. Hoidamme tarvittaessa kaiken toimitilamuutokseesi liittyvän suunnittelun ja koordinoinnin. Palveluitamme tärkeämpää ovat kuitenkin ihmiset, jotka antavat intohimoisen ja tinkimättömän asenteensa ja työpanoksensa asiakkaidemme eteen jokainen päivä.

Me välitämme asiakkaistamme ja toisistamme, nautimme siitä mitä saamme tehdä ja suhtaudumme siihen vakavasti, mutta ikuinen pilke silmäkulmassa. Löydät meidät Katajanokalta, mutta soita etukäteen. Olemme nimittäin useimmiten siellä, missä meitä eniten kaivataan.

MIKSI VALITA MEIDÄT

  • Aidosti asiakkaan asialla
  • Rautainen ammattitaito
  • Kaikki palvelut saman katon alta