PALVELUT
PROJEKTINJOHTO

PROJEKTINJOHTO

Onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin tai muokkaamassa nykyisiä? Jos ette hetkeen ole käyneet läpi vastaavaa, saatat olla jo unohtanut millaista hässäkkää on luvassa: on rakennusliikettä, arkkitehtitoimistoa, kalustetoimittajia, lupaviranomaista, muuttofirmaa, siivouspalveluita, sähköasentajaa jne. Tuskanhiki alkaa valua jo ajatellessa.  Projektinjohtajapalvelumme on tehty helpottamaan muutostanne. Toimimme linkkinä edellä mainittujen toimijoiden ja yrityksenne välillä koordinoiden ja aikatauluttaen.

Projektipäällikkö varmistaa, että laadittu aikataulu pitää prosessin kaikissa vaiheissa. Palvelu käsittää koko projektinaikaisen valvonnan kaikille urakkaosille erikseen ja hankkeelle kokonaisuutena.

Kilpailuttamalla säästää pitkän pennin. Laadimme tarvittavat kustannusarviot sekä tarjouspyyntöasiakirjat. Kilpailutamme tarvittavat palvelut puolestasi. Hoidamme myös tarvittavat palaverit toimijoiden kanssa sekä dokumentoimme projektin vaiheet.

Tarvittaessa osaamme olla varsin ikäviä ihmisiä, mutta siten saamme projektisi rullaamaan. Vuokraa projektipäällikkö, jotta voit keskittyä ydinliiketoiminnan pyörittämiseen. Se on omaksi parhaaksesi.

VDF palvelukonsepti on asiakkaalle laadukas kokonaisratkaisu tilasuunnitteluun. Hoidamme tarvittaessa kaiken toimitilamuutokseesi liittyvän suunnittelun ja koordinoinnin. Palveluitamme tärkeämpää ovat kuitenkin ihmiset, jotka antavat intohimoisen ja tinkimättömän asenteensa ja työpanoksensa asiakkaidemme eteen jokainen päivä.

Me välitämme asiakkaistamme ja toisistamme, nautimme siitä mitä saamme tehdä ja suhtaudumme siihen vakavasti, mutta ikuinen pilke silmäkulmassa. Löydät meidät Katajanokalta, mutta soita etukäteen. Olemme nimittäin useimmiten siellä, missä meitä eniten kaivataan.

MIKSI VALITA MEIDÄT

  • Aidosti asiakkaan asialla
  • Rautainen ammattitaito
  • Kaikki palvelut saman katon alta