VDF
VISUAL DESIGN FINLAND

Visual Design Finland VDF Oy on hyvämaineinen yritysten tila- ja sisustussuunnitteluun erikoistunut yritys. Takana on satoja onnistuneita projekteja lähes kaikilla toimialoilla. Me olemme suunnittelutoimisto, joka on olemassa aidosti asiakkaitaan varten. Hoidamme kaikki projektit kuin tekisimme ne itsellemme. Menetämme jopa yöunet puolestasi.

VDF palvelukonsepti on asiakkaalle laadukas kokonaisratkaisu tilasuunnitteluun. Hoidamme tarvittaessa kaiken toimitilamuutokseesi liittyvän suunnittelun ja koordinoinnin. Palveluitamme tärkeämpää ovat kuitenkin ihmiset, jotka antavat intohimoisen ja tinkimättömän asenteensa ja työpanoksensa asiakkaidemme eteen jokainen päivä.

Me välitämme asiakkaistamme ja toisistamme, nautimme siitä mitä saamme tehdä ja suhtaudumme siihen vakavasti, mutta ikuinen pilke silmäkulmassa. Löydät meidät Katajanokalta, mutta soita etukäteen. Olemme nimittäin useimmiten siellä, missä meitä eniten kaivataan.

MIKSI VALITA MEIDÄT

  • Aidosti asiakkaan asialla
  • Rautainen ammattitaito
  • Kaikki palvelut saman katon alta

KAHVIKUPPPEJA

503

PROJEKTEJA

258

TYÖPÄIVIÄ

3844

TUHANSIA ONNISTUMISIA

100000

TIIMI

MEISTÄ SANOTTUA

Meillä on tyytyväiset asiakkaat. Tässä muutamia kommentteja mitä asiakkaamme ovat meistä sanoneet. Katso niitä, tee viisas valinta ja ota yhteyttä meihin.

”VDF on aidosti asiakkaan asialla. Olimme jo heittämässä pois vanhoja kaappeja, mutta suunnittelija osasikin taitavasti hyödyntää niitä uudessa käyttötarkoituksessa.”

”Kerroin minkä tyylisiä tuoleja olemme kaavailleet ja puolen tunnin päästä sain sähköpostiini kuvan juuri sellaisista. Niin helppoa!”

”Oli hyvä ottaa suunnittelija mukaan jo toimitilan kartoitusvaiheessa. Pystyimme arvioimaan kunkin tilan toiminnallisuutta ennen päätöksentekoa, josta oli suuri apu.”