PALVELUT
TILASUUNNITTELU

TILA- JA SISUSTUSSUUNNITTELU

Muistat varmaankin jonkin tietyn tilan, joka on jättänyt sinuun pysyvän ihastuksen. Miksi et viettäisi kolmannesta ajastasi sellaisessa tunteessa? Yleensä tässä kohtaa mainitaan kuinka suuri vaikutus viihtyisillä ja toimivilla tiloilla on työhyvinvointiin ja sitä kautta tuottavuuteen tai kuinka tilat voivat tehdä lähtemättömän vaikutuksen asiakkaisiisi ja sitä kautta edistää liiketoimintaasi. Me kuitenkin pyydämme sinua ensin sulkemaan silmäsi. Visualisoi tila, joka tekisi sinulle hyvän mielen, jossa olisi rauhallista ja viihtyisää ja josta olisi haikea lähteä kotiin. Sen jälkeen avaa silmäsi ja tutustu suunnittelemiimme kohteisiin.

 

”Suunnittelija kuunteli ajatuksiamme, teki huomioita ja ehdotuksia tilan käytöstä ja viikon päästä meillä oli käsissämme sellainen suunnitelma, josta emme halunneet muuttaa mitään. Uskomatonta!”

– Mirka Saarinen, partner, Management Events Oy

 

Sinulle, joka sait palon toteuttaa visiosi, haluamme ojentaa kätemme. Haluamme viedä visiosi nextille levelille ja ylittää odotuksesi. Emme vain maalaa seiniä ja siirtele kivoja huonekaluja paikoilleen. Huomioimme ennen kaikkea toiminnallisuudet, tilatarpeet, valaistuksen ja kuuntelemme työntekijöidesi tarpeita. Suunnittelemamme tilat eivät ainoastaan näytä hyville, ne myös tuntuvat sille. Ja mikä monesti unohtuu, ennakoimme myös mahdolliset tulevat muutostarpeesi, jotta toimitilanne palvelisivat teitä mahdollisimman tehokkaasti pitkälle tulevaisuuteen.

 

Kauttamme saat sisustussuunnittelijan, arkkitehdin ja muotoilijan. Kaikki asiantuntijat onnistuaksesi projektissasi.

 

Huomauttaisimme vielä, että sivustoltamme löydät vain murto-osan suunnittelemistamme kohteista. Ylpeydellä esittelisimme satoja kohteitamme sinulle, jotta saisit vahvistusta ajatuksillesi tai täysin uusia ideoita. Soita siis rohkeasti.

VDF palvelukonsepti on asiakkaalle  laadukas kokonaisratkaisu tilasuunnitteluun. Hoidamme tarvittaessa kaiken toimitilamuutokseesi liittyvän suunnittelun ja koordinoinnin. Palveluitamme tärkeämpää ovat kuitenkin ihmiset, jotka antavat intohimoisen ja tinkimättömän asenteensa ja työpanoksensa asiakkaidemme eteen jokainen päivä.

Me välitämme asiakkaistamme ja toisistamme, nautimme siitä mitä saamme tehdä ja suhtaudumme siihen vakavasti, mutta ikuinen pilke silmäkulmassa. Löydät meidät Katajanokalta, mutta soita etukäteen. Olemme nimittäin useimmiten siellä, missä meitä eniten kaivataan.

MIKSI VALITA MEIDÄT

  • Aidosti asiakkaan asialla
  • Rautainen ammattitaito
  • Kaikki palvelut saman katon alta