VDF
PALVELUT

Sisustus- ja tilasuunnittelussa kyse on investoinnista siinä, kuin missä tahansa muussakin liiketoiminnassa. Me tähtäämme suunnitteluvaiheesta saakka siihen, että hanke maksaa itsensä korkojen kera takaisin. Olemme tehneet reilun 10 vuoden aikana satoja projekteja ja asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. Kokonaisvaltainen konseptimme tukee sinua muutoshankkeesi kaikissa vaiheissa ja säästää sinulta aikaa ja rahaa.

 

Taulukko esittää tyypillisistä virheistä muodostuvia kustannuksia. Monet ovat piilokustannuksia tai välillisiä, joita ei tule ajatelleeksi. Mihinkäkö luvut perustuvat? Ne perustuvat vuosien kokemukseemme hankkeista, joiden budjetti on tyypillisesti ollut alle puoli miljoonaa euroa.

TILASUUNNITTELU

-Kartoitukset ja haastattelut

-Tilakatselmukset

-Tila- ja sisustussuunnittelu

-Väri- ja materiaalisuunnittelu

-Valaistussuunnittelu

LUE LISÄÄ

KALUSTEET

-Kalustesuunnittelu

-Kalusteet ja valaisimet

-Sisustusmateriaalit

-Hankinnat

 

LUE LISÄÄ

PROJEKTINJOHTO

-Aikataulutus ja valvonta

-Muuton ohjaus ja organisointi

-Raportit

-Yhteydenpito

-Tarjouspyynnöt

LUE LISÄÄ

VDF palvelukonsepti on  laadukas kokonaisratkaisu tilasuunnitteluun. Hoidamme tarvittaessa kaiken toimitilamuutokseesi liittyvän suunnittelun ja koordinoinnin. Palveluitamme tärkeämpää ovat kuitenkin ihmiset, jotka antavat intohimoisen ja tinkimättömän asenteensa ja työpanoksensa asiakkaidemme eteen jokainen päivä.

Me välitämme asiakkaistamme ja toisistamme, nautimme siitä mitä saamme tehdä ja suhtaudumme siihen vakavasti, mutta ikuinen pilke silmäkulmassa. Löydät meidät Katajanokalta, mutta soita etukäteen. Olemme nimittäin useimmiten siellä, missä meitä eniten kaivataan.

MIKSI VALITA MEIDÄT

  • Aidosti asiakkaan asialla
  • Rautainen ammattitaito
  • Kaikki palvelut saman katon alta