CASE MANAGEMENT EVENTS

Management Events on johtava ylimmän johdon kohtaamisia ja tapahtumia järjestävä yritys. Management Eventsin tilaisuuksiin osallistuu vuosittain yli 20000 johtajaa yli 11:sta eri maassa. Needseeker on Management Eventsin tuote, jossa palvelua tarvitsevat yritykset kohtaavat useita sopivia palveluntarjoajia muutaman tehokkaan tunnin aikana. Uudelle konseptille tarvittiin edustava tapahtumapaikka erittäin pikaisella aikataululla. Tilan suunnittelusta vastaamaan valittiin VDF Visual Design Finland Oy.

”Management Events on muissa hankkeissaan käyttänyt VDF:a suunnittelussa, joten olin ensimmäisenä yhteydessä VDF:n Sini Haveriseen. Aikataulumme oli naurettavan kiireinen, mutta Sini lupautui tulemaan paikalle 30 minuutin varoitusajalla keskellä kesää”, Mirka Saarinen, Needseekeristä vastaava osakas, kuvailee suunnittelutyön aloitusta. Saarinen alleviivaa VDF:n sitoutumista ja nopeaa toimintaa ensimmäisestä puhelusta alkaen.

”Kävimme tyhjässä tilassa vain puolituntia ensi puhelumme jälkeen. Sini kuunteli ajatuksiamme, teki huomioita ja ehdotuksia tilan käytöstä ja viikon päästä meillä oli käsissämme sellainen suunnitelma, josta emme halunneet muuttaa mitään. Uskomatonta!”

Saarinen ihastelee, kuinka hyvin suunnittelija sai kiinni irrallisista ajatuksista ja yleistason heitoista tyhjässä, harmaassa tilassa yhdellä käyntikerralla.

Kokonaisuudessaan Management Eventsillä oli noin kolme kuukautta aikaa saada tila suunniteltua, rakennettua ja sisustettua ennen ensimmäistä tilaisuutta. Nyt tapahtumapaikka Ruohis, Ruoholahden kauppakeskuksen toisessa kerroksessa on tyylikäs, hillitty ja yhtenäinen kokonaisuus, jossa punainen pariisilainen kahvila on ihana väripilkku ja pysähdyspaikka. Omien tilaisuuksiensa ulkopuolella ME vuokraa tilaa yrityksille kokouksiin, lanseerauksiin ynnä muihin yritystapahtumiin.

”Nopeus oli meille kriittistä tässä projektissa. Siksi olikin tärkeää, että VDF sai nopeasti ideasta kiinni ja pystyimme luottamaan, että suunnitelmat tulevat nopeasti ja pääsemme viemään niitä käytäntöön. Haverinen oli nopeudestaan huolimatta tarkka ja ehdottoman sitoutunut palvelemaan meitä. Olemme erittäin tyytyväisiä ja kokemuksemme VDF:sta on erinomainen. Avajaispäivänä Sini toi meille vielä upean kukka-asetelman kuin pisteeksi i:n päälle”

Saarinen ei miettimälläkään keksi VDF:n toiminnassa omien kokemuksiensa pohjalta mitään kehitettävää. ”En osaa kyllä sanoa, en keksi mitään. Laskua en tosin ole vielä kyselyistä huolimatta saanut” Saarinen naurahtaa.